Pisiceste, asa ca noi :P

Se spune ca cel mai periculos loc din lume este intre o ursoaica si puii ei. Eu as zice ca cel mai periculos este sa te aflii in mrejele unei femei.

Femeile sunt ca pisicile, pe buna dreptate.

Te vrajesc cu privirea lor plina de duiosie cand le privesti ochisorii mari albastri, caprui, negri sau verzi, te fac sa zambesti cand le vezi nasucul pudrat cu grija si buzele rosii, ca abia muscate, ramai fara grai in fata simplului gest de a-si trece degetele prin parul blond, negru, castaniu sau roscat.
Femeile stau frumos in bratele tale ca si matzele in firida sau langa soba intr-o zi de iarna, accepta tot ce spui atata timp cat lasa impresia ca ele te-au inspirat asa cum pisucul lasa soricelul sa plece pentru 2 secunde si apoi pune labuta pe el, iti spun la ureche vorbe dulci ca si torsul pisicii cand se simte alintata, sunt parfumate si cochete, adevarate feline pe catwalk ce-ti trec cu coditza pe la nas lasand in urma o mireasma innebunitoare.
Da, iti intra pe sub piele si nu le pasa daca esti alergic. O sa suferi cu si pentru ele de fiecare data.

Daca se simt ametintate pisicul din ele nu va intarzia sa apara si sa faca orice e nevoie pentru a scapa nevatamat. Gherutele vor tasni din pernite, pe rand, ca niste cutite de bucatarie, blanita se va zburli ca dupa o smotoceala zdravana si atacul se va fi terminat mai repede decat crezi. Pisica “zgarie” pentru ca la final sa se intoarca la locsorul ei smerita, cu codita lasata si mustatile ciufulite, plina de regret. Da, sunt loiale pana la final si la fel de razbunatoare.

O sa le iubesti pentru ca sunt romantice, timide, aventuriere, salbatice, pline de pasiune si tandrete. O sa le iubesti pentru ca si ele te iubesc.

love2.jpg

 

This entry was posted in Creativ writing and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pisiceste, asa ca noi :P

  1. kempesuuu says:

    Atat timp ca si voi ne iubiti e ok… as completa si eu “Femeie si pisica nu poate trai fara barbat sau pisoi”
    Misto si orginal .. se pare ca cineva te inspira.! 🙂

  2. maia1986 says:

    noi femeile avem o zeste…pisiceasca zestre.nuuma ca sunt putini cei care sa scoata pisicuta din mine, sa ma faca sa torc in ale sale brate si pentru care sa scot gherutele sa il apar…

    pana acum am intalnit doar unul, care adora aceasta zestre, care ma iubeste pentru ca ea scoate feminitatea din mine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s