Cartea cu vraji – Nicola de Pulford

Cand am participat la concursul cu formule magice de Halloween organizat de noicitim nu mi-am inchipui ca premiul poate fi atat de dragalas si totodata ceva ce mi-am dorit mereu.

Pentru ca tot ma plangeam eu ca am doua pisici negre si nici o carte de vrajitorie, minunatia asta mica, asemanatoare cu un jurnal din pricina panglicii argintii cu care se leaga prima coperta de ultima, tocmai a venit sa-mi confirme cat de puternica este puterea/magia gandului.

Cartea cu vraji_mareNu va ganditi ca o sa gasiti aici cine stie ce retete de castigat sau frant inimi, de imbogatire sau insanatosire imediata. Carticica prezinta doar un fel de ritualuri, credinte populare din diferite culturi ale lumii (gen pusul busuiocului sub perna pentru a visa ursitul) pe care le poti indeplini la tine acasa cu ajutorul anumitor ingrediente, mai ales plante si lumanari. Pe o pagina iti este prezentata “reteta” iar pe cealalta imaginea a ceea ce rezulta ca si aranjament si mix al “ingredientelor”.

Ilustratiile sunt realizate minunat, ca si cum cineva ar fi realizat un alteredbook  si ai avea originalul in fata. In plus de asta, dupa fiecare capitol incheiat  exista o pagina in care ti se prezinta ce va urma iar cate o manuta cu gheare vrajitoresti, asemanatoare cu manuta din pdf-uri, te indruma mai departe.

Daca aveti vreo prietena ca mine, atrasa de tot ce suna bizar si increzatoare in forte mistice si, de ce nu, magice, sigur i-ar face o placere nebuna sa o primeasca si chiar sa incerce impreuna cu voi o vraja.

Advertisement
This entry was posted in Recenzii / Reviews and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Cartea cu vraji – Nicola de Pulford

 1. Andreea says:

  hei si eu vreau sa mi-o cumpar luna asta si chiar as vrea sa vb cu tine sa vad daka merita sa o cumpar …eu am mai facut vraji daka vrei sa vb contacteaza-ma sau da-mi uh un id

 2. Takirukido says:

  nu sunt fata insa pot spune ca sunt opsedat de chestiile astea daca ai vrun site de unde pot comanda (nu la pretul aurului chiar daca catrea presupun ca e mult mai valoroasa) mair face placere so citesc am 2 prietene care se ocupa cu asa ceva mai multe detalii nu va pot da despre mine ele sau alti va pot spune doar ca ar fi o onoare sa citesc acea carte

 3. Miru says:

  imi spui si mie vrajile? te implor

 4. Qianna says:

  Buna Takirukido…imi doresc tare mult sa ma pui in legatura cu prietenele tale.Cu acordul lor bineinteles!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s