Mos Craciun pe nevazute

Ca un turist ce vrea sa vada si altceva pe langa ceea ce e trecut in ghidul de calatorie, luand-o din blog in blog am ajuns sa dau peste un lucru trasnit dar totodata admirabil si firesc: Mos Craciun pe nevazute sau, in denumirea originala, Secret Santa Swap Partner.

Conceptul asta presupune sa faci schimb de cadouri de Craciun cu cineva dintr-o alta parte a lumii, fara sa o fi vazut vreodata, fara sa fi vorbit cu acea persoana, avand la indemana doar o mica descriere de sine si a lucrurilor care-i plac sau pe care si le-ar dori si adresa unde sa le expediezi, bineinteles.

Asa ca, tinand cont de ce s-ar potrivi celuilalt, incadrandu-te in bugetul fixat pentru aceasta activitate poti s-o faci pe Mosu’ si sa te tot intrebi, pana in ziua in care iti soseste avizul de la posta, ce cadou ai primit oare la randul tau.

The Fancy Lady este cea care a organizat schimbul la care particip si eu pentru prima data. Dupa ce ne-am depus cu toatele candidatura pe adresa ei de e-mail, don’soara a purces sa ne match-uiasca dupa cum a stiu ea.

Si uite asa Craciunita mea a devenit Adrienne din Hanover, Pennsylvania USA, o tipa simpatica ce confectioneaza tot felul de Kawaii din material textil.

Cadoul a trebuit sa fie nici mai mult nici mai putin in valoare de 20$ (fara taxe postale) si trimis pana in data de 10 decembrie (pana ajunge in USA face cam 10 zile).

M-am incadrat in buget si l-am trimis inca de vinerea trecuta. C-o ajunge mai devreme cu atat mai bine, o sa fiu o Santa-erita (ca Elfa nu prea ma vad) care pregateste terenul pentru sosirea Mosului.

Dupa ce o sa primesc si eu cadoul de la Adrienne probabil ca o sa-i scriu (nu avem voie sa luam legatura cu partenerul pana nu ne trimitem cadourile reciproc) pentru a face schimb de pareri despre Secret Santa si despre cadouri.

Tot atunci o sa spun si ce i-am trimis eu si ce am primit, ca un copil bun si cu/minte ce-am fost.

Fa si tu o surpriza cuiva anul acesta de Craciun!

This entry was posted in Creativ writing, Handmade/etsy finds and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mos Craciun pe nevazute

  1. Pingback: Mos Craciun pe nevazute « La Parfumerie D'Ayda

  2. Pingback: Cadou intarziat « La Parfumerie D'Ayda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s