Nu va mai caut !

M-am saturat, m-am saturat, m-am saturat … pur si simplu nu ma mai intereseaza nimeni si nimic.

Sa fie toti fericiti cu ale lor si eu cu ale mele. Mi-a ajuns sa fiu mereu eu cea care se intoarce, careia ii pasa, care se intereseaza de vietilor lor idioate ca si cum ar fi cei mai importanti oameni din lume, care ii face sa zambeasca desi poate eu nu zambesc, care se bucura cand ii vede dupa multa vreme in care nu au dat un amarat de semn, care pune suflet si nu primeste nimic inapoi.

Poate sunt egoista, poate cer mai mult, prea mult dar, la naiba, macar atat merit si eu, respect si un zambet din inima. Daca nu ma vreti, spuneti-mi. Nu ma pasati de colo-colo, nu ma ignorati si nu-mi raspundeti la saluturi doar din obligatie. Cu ce sunteti mai buni ca mine? Cu absolut nimic; suntem pe picior de egalitate dar sunteti voi prea inchisi in cutiuta voastra, prea mandri ca sa va deschideti singuri geamul si sa priviti afara.

Asa ca graiti daca nu va convine ceva, trageti-ma de maneca daca gresesc, dati-mi peste nas daca mi-o iau in cap. Dar astept acelasi lucru si de la voi. Sa acceptati un repros, sa va recunoasteti vina, sa coborati odata cu picioarele pe pamant si sa mai si ganditi din cand in cand, nu tot timpul, ca stiu ca e greu sa faci multe lucruri in acelasi timp.

Cautati-ma daca ma vreti, eu nu va mai caut!

cauta-ma.jpg

This entry was posted in Creativ writing and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Nu va mai caut !

  1. kempesuuu says:

    poti sa faci ceva de genu “daca voi nu ma vreti eu va vreu” sau poti sa ramai pasiva….. eu te caut tot mereu 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s